Horizon HD Media Box tv nenájde

Problematika připojení hardware a software.

Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 13:35

Horizon HD Media Box mám pripojený k telke cez HDMI ,ako náhle vídem von z kanálu na tv na ktorom mám všetky kanály od upc a vrátim sa späť viac mi settobox nenájde.Musím ho vypnúť a zapnúť a potom to naskočí.Robilo mi to aj na inom staršom settoboxe typ teraz neviem,viete prečo?
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod warman » ned, 4.12.2016, 13:42

Moment, mrknu se do vetecke koule...

Hodi se napsat co mas za tv a zdali jsi zkousel nahrat nejnovejsi firmware do televize. Vypada to.na.chybu v tv nez v stb.
warman
 
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno

Internet: 200 M
Televize: Komfort
Telefon: Basic

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 14:00

blbú iróniu si odposť neni som na to zvedavý,
sharp aquos staršie tv presný typ teraz neviem
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod warman » ned, 4.12.2016, 14:46

to je jak kdyby se tě člověk zeptal co máš za auto a ty bys řekl peugeota....

tady http://www.sharp.cz/cps/rde/xchg/cz/hs. ... ateLang=cz zkus pak najít svůj typ televize a samozřejmě si zjistit jak se provádí update (u mě stačí vložit flasku se souborem do usb a vyvolat přes menu update). Jestli si tam nahraješ jinou verz fw než je podporovaná tebou, tak si u mě nestěžuj ;)
warman
 
Příspěvky: 637
Bydliště: Brno

Internet: 200 M
Televize: Komfort
Telefon: Basic

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 15:06

to mi nepomohlo nie je tam ten typ Sharp LC32WD1E navyše ja ani nemám žiadny usb vstup a inú možnosť aktualizácie tv softwéru
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 15:18

igis píše:Horizon HD Media Box mám pripojený k telke cez HDMI ,ako náhle vídem von z kanálu na tv na ktorom mám všetky kanály od upc a vrátim sa späť viac mi settobox nenájde.Musím ho vypnúť a zapnúť a potom to naskočí.Robilo mi to aj na inom staršom settoboxe typ teraz neviem,viete prečo?

Nějak nerozumím "videm von z kanálu na, na ktorom mám vsetky kanály od UPC"
Tím kanálem myslíš HDMI vstup?
Zkoušíš se na tento vstup pak dostat pomocí tlačítka "input" na DO?

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 15:36

ano vídem zo vstupu hdmi a ,keď sa vrátim naspäť s.b. už nenájde.tlačitko input nemám.
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 15:47

Co je to tedy za typ TV Sharp?

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 15:52

Co máš za tlačítko v právo vedle 0.
Není to náhodou obdélník s šipkou dovnitř?

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 15:58

typ tv je v popise vyššie tým tlačitkom práve vídem von a samozrejme návrat ,ale to nič nerieši,veď píšem ,že ho nenájde.
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 16:01

Když zmacknes to tlačítko tak vidíš co? Jaké vstupy?

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 16:06

žiadne vstupy je to len očíslované kam tým mieriš skratka po prepnutí z hdmi a následný návrat s.b.nenájde
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 16:07

Podle manuálu by to měl být "EXT6" nebo "EXT7"

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 16:12

pre pána krála ja viem ,kde má s.b. ty nechápeš,že ho po opätovnom návrate nenájde?
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 16:14

Promiň, představám resit, domyslet si co znamená s.b. a podobně. Chtěl jsem pomocí.
Máš doma i něco jiného s HDMI?

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 16:19

s.b.je settobox polopatickejšie už problém popísať nedokážem zbytočne si to tu zaspamoval
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod Standa » ned, 4.12.2016, 16:24

Je zajímavé že všichni krom tebe používají STB místo tvého s.b, místo předvolby HDMI vstup, ale blbej jsem já. Beru a promiň, že jsem ti odpovidal

odesláno z MT
Standa
Uživatelský avatar
Standa
 
Příspěvky: 1572
Bydliště: Praha

Internet: 200 M
Televize: Komplet
Telefon: Kredit 50

Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » ned, 4.12.2016, 16:27

to je teda fakt rozdiel stb s.b. a hdmi používam aj ja ale ty neviem čo čítaš
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod murder » pon, 5.12.2016, 09:22

igis příští týden jedu do Slovenská republika, můžu se u tebe zastavit a zprovoznit ti to???

Jako sorry ale trošku sebereflexe by neškodilo, popíšeš problém jako ichtil stejně se ti snaží někdo s tím minimem blbých informací co si napsal pomoct a ty mu nakonec vynadáš, že ti tu spamuje????
Doufám, že se pomoci nedočkáš.
murder
 
Příspěvky: 79


Re: Horizon HD Media Box tv nenájde

Příspěvekod igis » pon, 5.12.2016, 12:13

minimum blbých informáci to môže napísať,len sám blbý ktorý nepochopý vísť z kanála von ,alebo proste prepať kanál a vrátiť sa späť a nenájsť stb,problém bol popísaný polopatisticky,ale za to ja nemôžem ,že máte krátke vedenie.od úvodu ,len blbá poznámka o vešteckej guli a pod.pýtať sa dá aj slušne.no a radiť mi ,kde mám hdmi vstup na ovládači no tak to by som už fakt musel byť na tom zle ,aby som to nevedel.vždy mám malú dušičku z fór ,kde žiadam o radu ,lebo v 80% sa ozve ironik,urážač,alebo týpek ,ktorý jasne položenej otázke nerozumie,ale radì.tak za to som fakt vďačný.
tieto fóra su ,aby sa tu človek na problém popýtal a ,že ideš na slovensko?no keď tomu rozumieš,ako radíš tak neviem či by si spustil aj ten ovládač,savana.
igis
 
Příspěvky: 24
Bydliště: Slovenská republika


Další

Zpět na Síť, hardware a software



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron